Historie

.
Designer Nathalie Gaia Dahl driver egenhændigt den grønne designvirksomhed VON LINNÉ circular design studio. Her skabes sustainable slow luxury decor med unika plantetryk håndlavet lokalt i eget værksted centralt i Odense. Konceptet bygger på cirkulære designprincipper, hvor kasserede tekstiler fra den danske industri upcycles til bæredygtigt boliginteriør samt kunstneriske værker så som vægtæpper, kunstpuder, opspændte tekstilbilleder etc. Netop brugen af spildressourcer er VON LINNÉs kerneværdi. Grundet de klima- og miljømæssige udfordringer vi som samfund står overfor, udfordrer jeg som skabende designer det konventionelle mindset omkring affaldsprodukter; ved at løfte brugte materialer op til langsom luksus og dermed belyse det potentiale, der er i at bryde med lineært forbrug og omdanne det til en cirkulær cyklus via en kunsthåndværksmæssig kontekst. 
.
I det cirkulære design studio hersker et zerowaste mindset, hvor der søger at
udnytte egne restmaterialer som brug til emballage samt biprodukter til tekstilsortimentet - fx planteplacher i papir kaldet Ghost Prints.
Den visuelle identitet bygger på botanikernes univers og har naturen som inspirationskilde. Værkstedet rummer dets eget herbarium - en plantesamling af tørrede, indsamlede lokale planter, som anvendes i designprocessen, hvor der trykkes unika plantemotiver på tekstilerne, så hvert eneste produkt er et one of a kind item. Æstetikken bag VON LINNÉ afspejler en dedikation til biodiversiteten, hvor ukrudtet og grøftekantens guld hyldes.
.
Navnet VON LINNÉ stammer fra den verdenskendte svenske 1700-tals botaniker Carl Von Linné, som blev adlet fordi han var den første til at sætte alle planter i et fælles navngivningssystem Systema Naturae - og er også kendt som Nordens Blomsterkonge. Et svensk ordsprog lyder: "Gud skabte, Linné gav navne..”
VON LINNÉ circular design studio er derfor indbegrebet af lokalt håndværk, plantenørderi og kunstnerisk skaben i et bæredygtigt Flora Danica 2.0 univers, der sætter fokus på ressourceudnyttelse og grønne designprincipper. 
VON LINNÉ henvender sig til den (kvalitets)bevidste forbruger, som ønsker at få et smukt hjem - uden at det koster på karmakontoen.